Snøhvit og de syv dverger // Grand Kyiv Ballet

Om arrangementet

Etter den fantastiske suksessen med Nøtteknekkeren før jul 2023, kommer nå Grand Kyiv Ballet tilbake med "Snøhvit og de syv dverger".

Balletten Snøhvit og de syv dverger er basert på Brødrene Grimms eventyr, men i stil ligner den på en Disney-film. Musikken til balletten er skrevet av den polske komponisten Bogdan Pawlowski.

Balletten vil inspirere både unge og voksne publikummere. Alle vil gjerne stupe inn i en fantastisk atmosfære som vil være fylt med eventyrlige overraskelser, vakre danser, godt humør og skuespill, fantastiske kostymer og scenografi. Den inderlige kjærlighetshistorien bringer positive og varme følelser til våre hjerter, og det gode vennskapet, godheten og kjærligheten vil beseire det onde.

Balletten Snøhvit og de syv dverger hadde premiere på scenen til Taras Shevchenko National Opera and Ballet Theatre of Ukraine i Kyiv i 1975. Denne produksjonen ble også fremført på scenene i Kharkiv, Dnipro og Lviv. Det var en av de mest populære familieforestillingene i Ukraina. Vi er spesielt glade for at ukrainske artister, de ledende danserne fra Grand Kyiv Ballett, bringer dette sjarmerende eventyret til live på scenen i Skandinavia.